Preview Mode Links will not work in preview mode

Cigarrpodden

Dec 20, 2023

I 2023 års allra sista avsnitt besöks vi av vinskribenterna Elin och Andreas Grube! Vi har ett mycket intressant samtal om vin, likheterna med cigarrvärlden och mycket annat. Anders sjunger Sauvignon Blanc-druvans lov och Johanna bjuder på en nyhet med en spännande historia.

Dagens cigarr: Cuba Aliados...


Dec 6, 2023

I dagens avsnitt möter vi Viktor Söderberg, VD på Reijmyre Glasbruk.

Han berättar initierat om glasbrukets historia, formgivare och att business också kan vara en kulturgärning. Anders berättar om sitt förhållande till ljuslyktan ”Kaskad” och Johanna bjuder med sedvanlig generositet på en god...


Nov 22, 2023

I dagens avsnitt möter vi författaren Niklas Natt och dag. Vi pratar om hans urgamla släkt, Sveriges äldsta belagda och hans senaste roman om Måns Bengtsson. Kanske förstår vi motiven bakom Måns furiösa uppgörelse med Engelbrekt Engelbrektsson! Johanna bjuder frikostigt på en välsmakande cigarr.

Dagens...


Nov 9, 2023

Den som gillar Carl Michael Bellman får i dagens avsnitt sitt absoluta lystmäte tillgodosett, när kännaren Olof Holm livfullt berättar om honom. Cigarröken tätnar i samma takt som bilden av skalden klarnar och vi lär oss att han gärna puffade på sin pipa.

Dagens cigarr: Zino Nicaragua Half Corona

Producerat av...


Oct 26, 2023

Den här gången gästas era företrädare i cigarrvärlden av inspirationsföreläsaren Olof Röhlander. Vi pratar om livssyn, om att förändra sitt liv och tre aspekter av cigarren, man kanske inte alltid tänker på. Johanna bjuder generöst på honduranskt rökverk.

Dagens cigarr: Asylum 13 Short Corona...