Preview Mode Links will not work in preview mode

Cigarrpodden

Feb 2, 2023

Idag diskuterar era vänner kvinnligt ledarskap med Li Pamp, vd på anrika Stockholms auktionsverk. Hon delar med sig av råd och dåd till era värdar och menar att även om man hållit sen 1674, så kan man alltid bli bättre.

Dagens cigarr: The Griffin's Classic Perfecto

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music &...


Jan 19, 2023

I dagens avsnitt rör vi oss i de högre rymderna, när vi hedrande gästas av Clas Svahn från UFO Sverige. Han tar oss med på en resa genom ett fenomen, som man visserligen kan skoja om, men som också förtjänar att tas på allvar. Vissa saker kan inte förklaras, men ett cigarrformat föremål från Karibien, det...


Dec 15, 2022

I dagens avsnitt pratar vi familjeföretag och stil. Kan man ha bruna skor till svarta byxor, eller..? Anders Berg från Berg på Linnégatan 76 reder ut begreppen! Johanna bjuder på Madurocigarr och vi är tvungna att värma oss med rom därtill!

Dagens cigarr: Eiroa CBT Maduro Corona Presando 48x4

Producerat av Eric


Nov 24, 2022

I dagens avsnitt möter era värdar Mats Ryd, mat - och dryckspecialist, som bjuder på två unika prover på svensk och norsk akvavit. Vi pratar om bl a julmat och livets sista cigarr. Johanna bjuder på en klassiker.

Dagens cigarr: Davidoff Signature 2000 

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media...


Nov 5, 2022

Den här gången samtalar era cigarrvänner i generella termer om det som är typiskt för olika länders cigarrer och först ut är Dominikanska republiken. Vi uppmärksammar också Fars dag och den magnifika ombyggnaden av Brobergs butik i Göteborg.

Dagens cigarr: Macanudo Inspirado Limited Edition 2022

Producerat av...