Preview Mode Links will not work in preview mode

Cigarrpodden

Dec 22, 2020

Era värdar riktigt julmyser i dagens avsnitt beväpnade med en förträfflig cigarr. Vi pratar om succéen med vår rimtävling, rimmar själva och tipsar om sena klappar. Från Göteborg sänder mister Broberg - Per Kastensson- själv en julhälsning!

Dagens cigarr: AVO Syncro Fogata Short Torpedo

Producerat av Eric


Dec 9, 2020

I dagens avsnitt plockar Johanna fram en riktig kubansk klassiker ur humidoren. Med Patrik Nadalutti som gäst, upptäcker vi hur gott det är med ostron och cigarr, kommenterar romarnas förkärlek för garum och utlyser en tävling med mycket fina priser!

Dagens cigarr: Cohiba Siglo II 

Producerat av Eric Palmcrantz,...


Nov 24, 2020

I veckans novembermörker, lyser glöden från den goda cigarren upp. Vi gästas denna gång av uppåtstigande filmaren Johan Erik Lallerstedt, som godmodigt blossar på sin pipa, allt medan vi pratar om pipor, marknadsföring och hur trött man kan bli på reklam

Dagens cigarr: Romeo y Julieta AT No 3

Producerat av...


Nov 11, 2020

I dagens avsnitt bjuder vår gäst Jan Scherman på tidigare utlovad lammkorv efter eget recept och vi talar om hans nyutkomna bok - Den svenska korvresan. Johanna bjuder flott på en förträfflig cigarr och Anders underhåller på götebörska med ordvitsar från Instagram. Mycket nöje! 

Dagens cigarr: Davidoff 702...


Oct 28, 2020

Era vänner i poddvärlden ger sig återigen ut på flygande reportage och den här gången går färden till Etnografiska museet i Stockholm. Där möter vi museipedagogerna Karin Wästfelt och Jon Johansson, som berättar om fredspipor, Nya Sverige och röken som medium för kontakt med högre makter.

Dagens cigarr: