Preview Mode Links will not work in preview mode

Cigarrpodden

Dec 9, 2021

Era värdar gör i dagens avsnitt en utflykt till Merja Jusélius butik Cigarrummet, där vi bjuds på hennes huscigarr Flor de Selva Finos. Hon berättar om Madame de Selva, sin egen karriär och sitt beslut att inte dra sig tillbaka än på länge!

Dagens cigarr: Flor de Selva Fino 

Producerat av Eric Palmcrantz,...


Oct 21, 2021

I dagens avsnitt får podden besök av Joakim Geiger från Stockholms auktionsverk, som berättar om en jubileumshumidor, signerad Fidel Castro. Den togs fram när Partagas fyllde 155 år och den kommer nu att säljas till högstbjudande. Anders börjar spara pengar och Johanna bjuder på gissa vad?

Dagens cigarr:


Oct 21, 2021

I denna veckas avsnitt möter Anders en av sina idoler, journalisten Maja Hagerman! Vi samtalar om traditioner, historia i förändring och kulturarvsångest. Johanna bjuder som vanligt på en utmärkt god cigarr!

Dagens cigarr: Oliva Connecticut Reserve Robusto

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media...


Oct 7, 2021

Johanna bjuder på en mycket elegant cigarr i dagens rykande färska avsnitt. Anders fördjupar sig i historien om Alfred Dunhill och deppar över arvet efter sin morfar. Vi ger också vägvisningar inför Brobergs flytt.

Dagens cigarr: Montecristo Especial no. 2.

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media Group.


Sep 22, 2021

Idag diskuterar vi innehållet i Johannas just lanserade och mycket informativa kortfilm om cigarrens karaktär, där hon berättar om bland annat arom och smak. Anders funderar över borttappade melodier och en tobaksaffär i Chicago för hundra år sen.

Dagens cigarr: Macanudo Inspirado Green Robusto

Johannas film: