Preview Mode Links will not work in preview mode

Cigarrpodden

Dec 15, 2022

I dagens avsnitt pratar vi familjeföretag och stil. Kan man ha bruna skor till svarta byxor, eller..? Anders Berg från Berg på Linnégatan 76 reder ut begreppen! Johanna bjuder på Madurocigarr och vi är tvungna att värma oss med rom därtill!

Dagens cigarr: Eiroa CBT Maduro Corona Presando 48x4

Producerat av Eric


Nov 24, 2022

I dagens avsnitt möter era värdar Mats Ryd, mat - och dryckspecialist, som bjuder på två unika prover på svensk och norsk akvavit. Vi pratar om bl a julmat och livets sista cigarr. Johanna bjuder på en klassiker.

Dagens cigarr: Davidoff Signature 2000 

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media...


Nov 5, 2022

Den här gången samtalar era cigarrvänner i generella termer om det som är typiskt för olika länders cigarrer och först ut är Dominikanska republiken. Vi uppmärksammar också Fars dag och den magnifika ombyggnaden av Brobergs butik i Göteborg.

Dagens cigarr: Macanudo Inspirado Limited Edition 2022

Producerat av...


Oct 27, 2022

Tiden går och nu är vi redan framme vid avsnitt 82 av vår podd! Mycket passande samtalar vi idag med nyblivne urmakaren Elvin Keller, som berättar om sitt yrkesval och mycket annat. Urintressant, så klart!

Dagens cigarr: Balmoral Puro Nicaragua Rothschild Masivo

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media...


Oct 11, 2022

Ert värdpar samtalar den här gången med aktuella Lena Andersson om hennes bok ”Koryféerna”, om konspirationer och konspirationsteorier och annat smått och gott.

Dagens cigarr: San Pedro de Macoris Ecuador Perla

Producerat av Eric Palmcrantz, Figaro Music & Media...